KAS Eupen-Sint-Truiden VV

Titres et commentaires

 

Grenzecho 

AS Eupen mit ordentlicher Leistung – Zweiter Sieg in Play-off-Runde 

Sint-Truiden wird zum Lieblingsgegner der AS Eupen. Nach dem Sieg im Hinspiel entschieden die Ostbelgier auch das Rückspiel gegen die « Kanarienvögel » für sich und verhinderten, dass die Play-off-Runde noch länger wird, als sie dem einen oder anderen ohnehin schon vorkommt.

 

L’avenir – Le Jour Verviers

La différence en une mi-temps

Les huées des supporters trudonnaires à la mi-temps en disaient long: les leurs avaient été en dessous de tout. Les Eupenois, plus mordants, avaient quant à eux déjà fait le break. Disputée sur un mode mineur et devant une assistance minime, la partie était en effet illuminée par les éclairs des avants eupenois.

 

Sudpresse – lameuse.be

Eupen bat Saint -Trond   et conserve le sourire 

Même si elle ne marquera pas l’histoire du club, pas plus qu’elle n’aura un gros impact sur la hiérarchie des Playoffs 2, la victoire d’Eupen face à Saint-Trond fait plaisir. Et permet d’avoir plus le sourire avant les trois derniers matchs de la saison…

La dernière heure – Les Sports – www.dh.be

 « On a montré plus d’envie » 

Pour Florian Raspentino ce fut une des clés du succès des Pandas.

 

BRF.be

Volle Ausbeute in den Play-offs gegen Sint Truiden

Die AS Eupen hat am siebten Spieltag der B-Gruppe der Play-off II den bislang stärksten Auftritt hingelegt. Sint Truiden wurde zum zweiten Mal in dieser Serie bezwungen und mit 3:1 abgefertigt. Die Torschützen der AS waren Toyokawa, Koné und Raspentino. Akpom rettete die Ehre für die Gäste.

Het Nieuwsblad – www.niewsblad.be

Eupen helpt Lokeren een handje en klopt STVV een tweede keer in Play-off 2B

KAS Eupen heeft de drie punten thuis gehouden tegen STVV. Net als in de heenmatch waren de Panda’s te sterk voor de Kanaries. Eupen won met 3-1, na doelpunten van Yuta Toyokawa, Mamadou Koné en Florian Raspentino. Voor STVV is het een slechte zaak in de strijd om groepswinst in Play-off 2B.

  

Het Laatste Nieuws – hln.be

STVV doet in Eupen slechte zaak om groepswinst in play-off 2B

Na de 2-3 in de heenmatch won Eupen ook de terugmatch tegen STVV, deze keer met 3-1. Toyokawa, Koné en Raspentino scoorden voor de thuisploeg. STVV kwam voor de rust weinig of niet in het stuk voor, maar miste in de tweede helft wel een pak kansen om de wedstrijd een andere wending te geven en de hoop op groepswinst nog enigszins levendig te houden.

 

sporza.be

STVV ziet finale Play-off II wegglijden na verlies bij Eupen

STVV heeft een slechte zaak gedaan in groep B van Play-off II. Eupen verwende zijn thuisfans met 3 doelpunten, de goal van Akpom kon geen slotoffensief van STVV in gang zetten. Sleutelmoment: Nog voor het uur laat Botaka de kans op de aansluitingstreffer liggen en mikt hij de bal over het lege doel. Enkele minuten later doet Raspentino het aan de overkant beter en staat het niet 2-1, maar 3-0. Man van de match: In de eerste helft zette Mamadou Koné zijn team in een zetel. Eerst bediende hij Toyokawa bij het openingsdoelpunt. Vlak voor de rust kroop de Malinees zelf in de rol van afwerker. Opvallend: Chuba Akpom stond maar liefst vier keer oog in oog met Eupen-doelman Niasse, maar wist slechts één keer te scoren. Wil de spits ooit doorbreken bij Arsenal, waar hij al sinds zijn zevende speelt, zal hij toch op zijn afwerking moeten oefenen.